BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

ikot jgn xikot

Saturday, March 31, 2012

Sedangkan lidah lagi tergigit

hyeeee ..
 Assalamualaikum ..
hmm .. ak bkn rajin sgt nk update blog nie sbnarnya ..
tpi dh ad satu bdk muchuk nie asek tnya2 so ak buat2 rajinla utk dya ..
tajuk tu buatkn aku tringat lagu P. Ramlee tu ..
kalau twu tu twula . kalau xtwu tu suka hati hmpala ..
urm .. apa ak nk ckp ni ah ..
ak just nk share apa ak rasa ..
dlm love relationship ni mesti ada gado2 rite ?
org kata kalau ada gado cket2 tu biasala ..
boley buat relationship tu lg teguh kukuh dan utuh . acewwaahhh ..
begado tu kdg2 sbb kita buat apa yg pasangan kita tu xska kn ..
geli la pulak aku guna perkataan pasangan tu
so lpas begado tu kita lg aware apa yg pasangan kita xsuka kita buat ..
aku geli lg skali
maka dgn itu acewwaahh ..
kita lg rapat la n relationship tu insyaALLAH akn last forever n ever lah ..
masa begado mmgla xbest ..
rasa mcm THIS RELATIONSHIP ENDS HERE !!
tpi tu masa marah ..
sbb tu org kata ikot hati mati ..
then bila dh relax n tenang baru boley rasional ..
ak ckp mcm nie as a girl la ..
well perempuan cpt emo
so sila bersyukur bila bf or tunang or hubby hmpa tu jnis yg cool n x hot tempered ..
Alhamdulillah .. ehehehehe ..
kalau xpnah begado tu ak xtawla nk ckp apa ..
mknanya xpnah kesa apa pasangan msg2 buat la kot ..
eeiii geli lg
tpi ada ka yg xpnah gado ..
urm .. xtawla kn ..
then lpas gado2 mesti cm rindu an ..
alaaa ni lagi geli
kesimpulannya kwn2 ..
begado tu bnd biasa ..
lpas tu mnx maaf n setelkan semua dan hidup dgn gumbira tanpa dendam di dada ..
ayat nk belit2 ja ..
eh suka hatila ..
tu je kot nk merepek ..
ihihihih kbai ..





imy!

Sunday, March 25, 2012

Bukukukukuku barururururu



Assalamualaikum ..
hai ..
aritu balik umah sbb pakcik aku kawen ..
lpas tu ada voucher buku uh lg 1 ..
memandangkan dh nk expired so aku pown p la hbeskn ..
masa kat popular uh aku nmpk r 1 buku nie ..
dlm hati cm "eh, nmpk cm menarik"
cantikmenariktertarikkaumemangdabomb !!
okay .. #over
aku pown xtaw apa aku fikir sampai aku boley beli buku tu ..
Tajuk buku tu ..
ish malu la nk ckp ..
haha tgk r gmbr kat bawah nie ..


ni cover depan


ni blakang


aku beli buku nie bkn sbb dh gatai nak kawen ka apa taw ..
tpi 1 day kitakitakitakita ni nak kawen jgak kan kan ??
so xknla esok nk kawen then arini baru nk baca buku2 mcm nie ??
persediaan awal tu kn penting ?? kan kan??
#alasan
buku ni bg aku byk info ..
ajar aku byk bnda ..
so lgsg xrugi voucher tu beli buku nie ..
tu jela aku nk cita ..
hahaha xda apa pown ..
pdn muka hangpa ..
sapa suh baca ..
okbai~

Friday, March 23, 2012

.



BILA DAH SAMPAI SATU TAHAP DIMANA 9GAG POWN DAH TAK DAPAT NAK CERIAKAN AKU ..
YOU'RE IN BIG TROUBLE BRO ..

Friday, March 16, 2012

Aku.. Memang begitu



hye semua org .. (kalau ada org baca blog aku la)
aku ni mmg mcm tula ..
suka rosakkan suasana ..
bila tgh happy2 ttba ja aku spoil semua ..
tgh gelak2 ttba aku ckp bkn2 ..
sakitkan hati dya ..
aku xsngaja pown ..
aku pown xtwu mcm mna aku ley tpkir nk ckp mcm tu ..
like siyesly ..
aku pown xtaw nk ckp apa dah ..
aku slalu harap bnd mcm ni xjd lg dh ..
tpi asek berulang2 ja ..
y?????
sbb aku ni mmg suka pkir bkn2 kot ..
mengada-adakn bnd yg xda ..
lpas tu bila org tu dh terasa hati baru aku nk menyesal ..
useless ..
tpi tula aku ..
aku.. mmg begitu..
hopefully dya akn terus bersabar dgn perangai aku yg pelik2 tu ..
n sumpah aku nyesal giler tnya mcm tu smlm ..

I'm sorry AA~


I'm so sorry~